Beschikbaarheid

Recensies

In de afgelopen jaren lieten bruidsparen de volgende
ervaringen voor mij achter…

Merel & Tiba

Floor is een heel fijn mens om om je heen te hebben op een bruiloft. Los van de mooie foto’s die ze maakt is ze ook een aanwinst voor het gezelschap. We zijn erg blij met het resultaat van de foto’s!

Bianca & Frank

Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor Floor gekozen hebben! We hebben prachtige foto’s van veel spontane momenten.

Vanaf onze eerste ontmoeting klikte het al. Floor denkt goed mee met je wensen en heeft zelf ook leuke ideeën. Op de grote dag zelf was het zelfs gezellig dat ze er bij was. Ze was super lief voor onze kinderen en bleef op een gepaste afstand waardoor we soms niet eens meer doorhadden dat we gefotografeerd werden.

Ook de afhandeling van de foto’s voor het album ging goed met een goede communicatie en een geweldig album als resultaat!

Nikki & Adam

Floor heeft het hele proces heel stress-vrij en fijn gemaakt voor ons, geen kleine verdienste aangezien wij in Londen wonen en het contact vooral via Skype en email liep. Maar we konden echt op haar aan van het eerste contact tot en met de productie van ons huwelijksalbum. Floor heeft de kunst mensen er op hun best uit te laten zien zonder dat ze zich bewust zijn van de camera, met als resultaat fantastische, mooie en spontane foto’s!

Vanaf het eerste contact was Floor heel bereikbaar, vrolijk en meelevend. Ze heeft ook met engelengeduld al onze specifieke verzoekjes betreffende de foto’s en albums aan boord genomen. De albums zelf zijn ook geweldig, heerlijk dik papier en alles zo mooi, de kleuren ook spatten ervan af. Had gewoon niet beter gekund en we raden haar enorm aan!

Belle & Dirk

Uitstekende fotografe! De foto’s van onze bruiloft waren echt ‘sparkling’, zoals een van de bruilofstgasten bewonderend opmerkte. Floor is technisch zeer goed onderlegd en een hele warme persoonlijkheid. Ze weet zich soms bijna onzichtbaar te maken waardoor ze zeer dichtbij kan komen om alles goed vast te leggen. We zijn dan ook zeer tevreden met de prachtige foto’s!

Nathalie & Frank

Buitengewoon tevreden met de service van Floor zowel vóór, tijdens als na ons huwelijk.

Een professionele en prettige fotograaf die er 100% voor gaat. Zo heeft zij ons vooraf uitstekend kunnen adviseren over fotolocaties en fotomomenten, en voorzien van een overzichtelijk handboek met foto-tips.

Floor heeft ons tijdens de grote en toch ook spannende dag op ons gemak weten te stellen en de juiste (combinaties) personen op de juiste momenten vastgelegd. Ook onze genodigden waren erg enthousiast over Floor. Alle foto’s zijn ruim binnen de afgesproken tijd vakkundig bewerkt en met ons gedeeld. De foto’s zijn prachtig en geven karakter en gevoel perfect weer, waardoor wij alle mooie momenten weer fijn kunnen herbeleven bij het bekijken van de foto’s.

Jaron & Joantien

Floor is een geweldige fotograaf! Ik vond het heel leuk dat ze alle tijd nam om ons te leren kennen; dat eerste gesprek was al zó gezellig. Floor is ook ontzettend flexibel. Als we vroegen kan dit of kan dat, dan was het nooit een probleem. En op de dag zelf heeft ze gewoon alles met zo veel liefde en aandacht vastgelegd. Ze was er steeds op het juiste moment, zag alles, was overal en heeft er echt een prachtige fotoreportage van gemaakt. Floor, als je dit leest, nogmaals veel dank!! 🙂

Michelle & Bart

Wij hebben een hele goede ervaring met FloorFoto gehad op onze trouwdag en alles wat erbij kwam kijken. Floor geeft veel informatie en zorgt voor een goede voorbereiding. Ze denkt mee en neemt echt de tijd en is ook erg goed met kinderen. Vooral de foto’s “spontaan in het moment” zijn prachtig, zij “vangt” echt de sfeer. Het album wat we hebben besteld was ook erg mooi, kiezen was alleen moeilijk uit al deze mooie foto’s.

Astrid & Gijs

Floor heeft prachtige foto’s van ons huwelijk (en de hele dag eromheen) gemaakt en heeft ook onze dochters en verdere familie en vrienden supermooi vastgelegd. Ze is daarnaast iemand die professioneel, betrouwbaar en fijn in de omgang is. Extra leuk dat ze goed wist om te gaan met onze dochters van 10 en 9. Hierdoor vonden zij het ook ontzettend gaaf om op de foto te gaan. Wij raden Floor van harte aan!

Claire & Barry

Floor is een Topper! Vooraf een leuk gesprek met flexibiliteit en heldere communicatie.
Floor heeft onze dag perfect weten vast te leggen. Niet alleen de nodige portretten en cliché’s maar juist ook de spontane momenten. Ook de reminder bij arriveren van de bruidegom (“vergeet niet te genieten!!!!”) was heel welkom en zal hij nooit vergeten! Kortom; Ga je trouwen…..? Bel Floor!

Kirsten & Bart

Floor is een heel goede fotograaf die haar vak heel goed verstaat! Ze maakt prachtige foto’s en weet emoties goed te vangen! Daarnaast is ze heel warm en denkt goed mee. Wij raden Floor absoluut aan!

Josefine & Thijs

Floor is een topvrouw en haar foto’s zijn super!

Ze heeft onze bruiloft prachtig weten vast te leggen, geweldig beeldmateriaal waar wij veel plezier aan beleven. We hebben enorm veel foto’s gekregen en een prachtig overzicht in een trouwalbum. Op onze trouwdag was Floor gezellig, zeker een aanwinst om erbij te hebben!

Areana & Marc

De foto’s zijn prachtig. We zijn zo blij dat we jou gekozen hebben als onze fotograaf. Je hebt het heel mooi vastgelegd. We kregen ook veel leuke reacties van familie en vrienden. En ook heel fijn hoe je je tussen het gezelschap bewoog, heel relaxed. We hebben je in ieder geval al bij wat mensen aangeraden. Nogmaals enorm bedankt. Mede door jouw prachtige foto’s is het een onvergetelijke dag geworden!

Vivian & Rick

Waaaauw! De USB-stick is binnen en we blijven maar naar de foto’s kijken! Wat zijn ze mooi geworden. Nu zijn we nog blijer dat jij onze fotograaf was op deze dag :)! Ook papa en mama zijn heel blij dat ze ons zo’n mooi cadeau hebben gegeven!

Barbara & Maurijn

Floor heeft een prettige warme persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ze verstaat niet alleen haar vak als fotografe maar is daarnaast ook nog zeer creatief en heeft oog voor detail. De fotosessie die zij van onze bruiloft heeft gemaakt vertelt een verhaal, in mooie ongedwongen zwart-wit en kleuren foto’s heeft Floor ons de mooiste herinnering aan deze speciale dag gegeven die we maar hadden kunnen wensen! Zelfs de geposeerde foto’s zijn ontspannen en relaxt. In de voorgesprekken is Floor duidelijk over de mogelijkheden en haar tarief en luistert zij goed naar specifieke wensen. Op de dag van de bruiloft is Floor onzichtbaar aanwezig maar altijd precies op de goede plaatsen en mengt zij zich makkelijk tussen vrienden en familie wat natuurlijk de beste foto’s oplevert! Al heel snel na de bruiloft hebben wij de foto’s ontvangen en heeft zij een fotopresentatie gemaakt met muziek die paste bij ons, echt weer zo’n mooi detail! De emoties, liefde en blijdschap die we voelden op onze bruiloft, voelen we iedere keer weer als we naar de foto’s kijken….kiezen voor Floor was de beste keus die we hadden kunnen maken!

Irene & Jordi

Tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf in Haarlem e.o. vonden wij Floor. Er was meteen een klik. Haar enthousiasme, tips en open houding hebben wij zo positief ervaren dat wij voor Floor hebben gekozen om onze ‘grote’ dag vast te leggen. Vlak voor onze trouwdag hebben wij nog even met Floor gezeten om de puntjes op de I te zetten.

Floor is de hele dag bij onze bruiloft aanwezig geweest, tijdens de officiele gelegenheden hebben wij nauwelijks gemerkt dat Floor aanwezig was. Pas toen wij een aantal preview foto’s , twee dagen later, ontvingen werden wij verrast waar zij allemaal bij was geweest. Ze was continu op het juiste moment op de juiste plaats! De foto’s zijn prachtig geworden en het album ook.

Julia & Martijn

I can’t stop watching the photos from the wedding! They’re fantastic! The day passed so quick itself and now it seams so unreal and far away. These wonderful photos bring me back to that day! I wish you many-many happy weddings, your work is magic! Thank you!!! Julia

Pien & Thijs

Lieve Floor: je bent super om zo dichtbij te hebben op zo’n dag. Een heel vrolijk lachend ankerpunt. En wat zijn de foto’s geweldig!! We hebben echt met tranen over onze wangen zitten kijken en allemaal momenten gezien die we op de dag zelf helemaal niet hebben kunnen zien!

Heel veel dank!

Marion & Roy

Floor is een geweldige lieve vrouw, die onze dag zo mooi heeft vast gelegd. Ze heeft echt alles in de gaten en weet de emoties goed te fotograferen!!! Dankjewel Floor!

Natasha & Matthijs

Hi Floor, The photos are fantastic! And the videos!! I’m so happy someone captured bits of the speeches (and some very interesting dance moves!).
Love, Nat & Mat

Martine & Andre

Floor krijgt van ons echt een dikke 10! We zijn nog steeds ongelofelijk blij met het foto resultaat! De volgende bruiloft van ons, is ze er weer bij! Dank je wel Floor, voor de mooie foto’s en de gezelligheid! Martine & Andre

Bert & Michiel

We zijn heel erg blij met de prachtige, levendige foto’s die Floor gemaakt heeft van onze huwelijksceremonie . Het leek net of we Floor al jaren kenden.

Carolien & Daniel

Floor is super! Zij heeft vanaf de make-up, de first look, tot het eind van ons huwelijksfeest onze bruidsfoto’s gemaakt. Hierbij ging ze heel enthousiast te werk en tegelijkertijd kan ze zo opgaan in ‘de omgeving’, dat wij nauwelijks door hadden dat ze om ons heen aan het werk was. Ze beheerst verschillende fotografie stijlen; van spontaan tot klassiek, van kunstzinnig tot los uit de hand geschoten foto’s. Ze weet de sfeer van de dag, en de verschillende momenten van de dag, goed op foto’s vast te leggen.

Vanaf het begin (de intake) tot aan het einde (het persoonlijk afleveren van het fotoboek) ging ze heel professioneel en persoonlijk te werk, dit hebben wij als heel prettig ervaren. En met het eindresultaat zijn we enorm blij. We raden Floor aan als huwelijksfotograaf.

Nienke & Kobbe

Floor is naast een super fotograaf, heel fijn om er de hele dag bij te hebben. Ze gaat op in het gezelschap en legt daardoor de bijzondere momenten en sfeer op een natuurlijke wijze met bezieling vast. Uniek en onbetaalbaar, waardoor prijs en kwaliteit meer dan in balans is. Van het eerste contact tot en met het album, met dezelfde aandacht en kwaliteit.

Marjolein & Bas

De foto’s zijn geweldig!!!! Echt een mooie manier om je bruiloft opnieuw te beleven, zo waardevol! Je hebt heel veel, voor ons bijzondere foto’s gemaakt.

Je hebt alle momenten vastgelegd, zonder dat wij dat in de gaten hebben gehad.

Wij zijn super blij dat we voor jou hebben gekozen en raden je bij iedereen aan!

Amy & Wouter

Jeetje Floor, we zijn echt zwaar onder de indruk! Wat een mooie foto’s.…echt te gek. Wat een bijzondere herinnering. DANK JE WEL!