Bruidsfotografie - FloorFoto - Echte mooie bruidsfoto's van jullie trouwdag
17317
page-template-default,page,page-id-17317,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Bruidsfotografie

Bruidsreportages

Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! Uit eigen ervaring kan ik jullie vertellen dat zo’n dag uiteindelijk nog mooier en ontroerender is dan je had kunnen bedenken. Als jullie het belangrijk vinden om echte mooie en spontane foto’s te hebben als herinnering voor later dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Kijk op mijn blog en naar mijn portfolio. Spreekt mijn werk jullie aan, neem dan contact met me op voor een kennismaking.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ieder stel dat gaat trouwen is anders. Daarom bespreek ik graag van tevoren met jullie uitgebreid het verloop van de dag en wat jullie wensen precies zijn. Jullie kunnen nog meer van mijn werk bekijken en we kunnen zien of het klikt. Want ook dat is heel belangrijk. Ik kom als fotograaf zo dichtbij op jullie trouwdag, dat het echt een beetje moet aanvoelen alsof een vriendin van jullie het voor jullie vastlegt en niet ‘die fotograaf’.  Zo’n kennismakingsgesprek is daarom ook altijd gratis en vrijblijvend.  Zijn jullie overtuigd en enthousiast over zowel mijn fotografie als mijn persoonlijkheid ? Dan leg ik vervolgens vol enthousiasme en creativiteit jullie trouwdag vast, onzichtbaar op het juiste moment!

 

Spontane foto’s, details & intieme sfeeropnames wisselen elkaar af, en kunnen naar keuze verwerkt worden in een prachtig trouwalbum.

Meer informatie over trouwalbums vind je hier.

Lees ook eens de enthousiaste reacties  van eerdere bruidsparen.

 

Fotografie plus te gekke DJ of coverband
Op zoek naar een goede DJ of een superleuke coverBAND? Mijn man is de gezelligste DJ van Nederland :-). Al jaren draait hij op zeer uiteenlopende feesten en vaak ook op bruiloften. Hij neemt altijd eigen apparatuur en licht mee en tegenwoordig ook zijn broer als tweede DJ!

Door mijn jarenlange ervaring in de muziek kan ik je vast ook adviseren mocht je een akoestisch duo of een live band zoeken. Misschien kunnen jullie zelfs een combinatie maken van fotografie en mijn eigen band Nice Noise tegen een aantrekkelijke prijs. Neem contact met me op voor alle mogelijkheden.

 

Fotografie & video
Een combinatie van fotografie & video is ook mogelijk. Ik ben meerdere professionele videografen waar ik graag mee samenwerk. Willen jullie ook mooie drone-beelden van de fotoshoot en /of ceremonie? Neem contact met me op voor alle mogelijkheden en voor interesante pakketprijzen.

 

Prijzen

De prijzen voor een bruidsreportage door FloorFoto zijn opgebouwd uit drie pakketten.  Zo is er al een aantrekkelijk pakket van 6 uur fotografie inclusief klein trouwalbum voor € 1395 (*Het Big Smile-pakket). Een pakket van 9 uur fotografie plus een luxe album is € 1895 (*Het Big Love-pakket). Een tweede fotograaf, uitbreiding van het aantal uren, een slideshow op de dag zelf,  een groter album, extra ouderalbums, het kan allemaal. In het *Big Fun-pakket bieden we dit. Neem contact met me op voor meer informatie over dit pakket. Uiteraard kunnen jullie ook je eigen a la carte pakket samenstellen.

 

Altijd inbegrepen in de prijs:

 

♥ Een professionele, gezellige en relaxte bruidsfotografe op je trouwdag, die onopvallend en altijd vol passie te werk gaat.

♥ Kort na de bruiloft alvast een eerste sneak peek van jullie trouwfoto’s.

♥ Levering binnen vier weken van jullie reportage van minimaal 300 foto’s in hoge resolutie op USB-stick.

♥ Optimalisatie van de foto’s waarbij jullie bruidsfoto’s zorgvuldig worden geselecteerd en mooi bewerkt.

♥ Een eigen beveiligde webpagina met slideshow om te kunnen delen met vrienden en familie.

♥ Inclusief reiskosten binnen Nederland en incl BTW.