Bruidsfotografie - FloorFoto - Echte mooie bruidsfoto's van jullie trouwdag
17317
page-template-default,page,page-id-17317,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Bruidsfotografie

Professionele bruidsreportage

Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! Uit eigen ervaring kan ik jullie vertellen dat zo’n dag uiteindelijk nog mooier en ontroerender is dan je had kunnen bedenken. Er is geen andere dag in je leven waar al die mensen om wie jullie geven bij elkaar komen en samen met jullie lachen, huilen en jullie liefde vieren. Het fotograferen van een bruiloft gaat over het vertellen van jullie verhaal. Een goede fotograaf legt al jullie kostbare en emotionele momenten vast. Des te meer een reden om te kiezen voor een professional die jullie de garantie kan geven dat jullie straks prachtige herinneringen hebben voor later. Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem dan snel contact met me op voor een welkomstgesprek bij mij thuis. De koffie en thee staat voor jullie klaar.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In het welkomstgesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we uitgebreid het verloop van jullie trouwdag en wat jullie wensen precies zijn. Jullie kunnen in zo’n gesprek nog meer van mijn werk bekijken, verschillende trouwalbums doorbladeren  en zien of er een goede klik is. Want ook dat is heel belangrijk. Ik kom op jullie trouwdag namelijk zo dichtbij, dat het echt een beetje moet aanvoelen alsof een vriendin van jullie het voor jullie vastlegt en niet ‘die fotograaf’.  Zo’n kennismakingsgesprek is daarom ook altijd gratis en vrijblijvend. 

 

De trouwdag zelf

Zijn jullie overtuigd en enthousiast over zowel mijn fotografie als mijn persoonlijkheid ? Dan leg ik vervolgens vol enthousiasme en creativiteit jullie trouwdag vast zoals het echt is, onzichtbaar op het juiste moment! Ook een (eventuele) fotoshoot van jullie tweetjes leg ik op een prettige en ongedwongen manier vast. Ik probeer zo weinig mogelijk te regisseren. Alleen bij eventuele groepsfoto’s neem ik de leiding om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Een compliment dat ik dikwijls krijg is dat de gasten mijn aanwezigheid als gezellig en prettig hebben ervaren en dat het bruidspaar me op veel momenten helemaal niet heeft opgemerkt.

Lees hier de mooie woorden van eerdere bruidsparen.

 

Na jullie bruiloft

En dan is de grote dag voorbij. Jullie zijn nog helemaal aan het nagenieten en willen zo snel mogelijk al wat foto’s zien. Is het gelukt? Hoe staan we er op? Ik stuur jullie binnen een paar dagen al een selectie van zo’n 10 tot 20 foto’s zodat jullie lekker kunnen nagenieten. Daarna ga ik meteen aan de slag met het bewerken van jullie foto’s. Binnen een maand ontvangen jullie alle foto’s op usb stick en een eerste ontwerp van jullie trouwalbum. Plus ik maak een mooie online slideshow om te kunnen delen met familie en vrienden.

 

Fotografie plus te gekke DJ of coverband

Op zoek naar een te gekke DJ of een superleuke coverBAND? Mijn man is de gezelligste DJ van Nederland :-). Al jaren draait hij op zeer uiteenlopende feesten en vaak ook op bruiloften. Hij neemt altijd eigen apparatuur en licht mee en tegenwoordig ook zijn broer als tweede DJ!
Door mijn jarenlange ervaring in de muziek kan ik je vast ook adviseren mocht je een akoestisch duo of een live band zoeken. Misschien kunnen jullie zelfs een combinatie maken van fotografie en mijn eigen band Nice Noise tegen een aantrekkelijke prijs. Of jullie boeken coverband The Hits, ook een te gekke live band voor je feest. Neem contact met me op voor alle mogelijkheden.

 

Fotografie & video

Een combinatie van fotografie & video is ook mogelijk. Ik ken meerdere professionele videografen waar ik graag mee samenwerk. Willen jullie ook mooie drone-beelden van de fotoshoot en /of ceremonie? Neem contact met me op voor alle mogelijkheden en voor interesante pakketprijzen.

 

Prijzen

 

De prijzen voor een bruidsreportage door FloorFoto zijn opgebouwd uit drie pakketten.  Zo is er al een aantrekkelijk pakket van 6 uur fotografie inclusief klein trouwalbum voor € 1395 (*Het Big Smile-pakket). Een pakket van 9 uur fotografie plus een luxe album kan ik jullie al bieden voor € 1895 (*Het Big Love-pakket). Een uitbreiding van het aantal uren, een slideshow op de dag zelf,  een tweede fotograaf, een groter album, extra ouderalbums, het kan allemaal. In het *Big Fun-pakket bieden we dit aan. Neem contact met me op voor meer informatie over alle pakketten of voor een uitgebreide offerte op maat.

 

Altijd inbegrepen in de prijs:

♥ Een professionele, gezellige en relaxte bruidsfotografe op je trouwdag, die onopvallend en altijd vol passie te werk gaat.

♥ Kort na de bruiloft alvast een eerste sneak peek van jullie trouwfoto’s.

♥ Levering binnen vier weken van jullie reportage van minimaal 300 foto’s in hoge resolutie op USB-stick.

♥ Optimalisatie van de foto’s waarbij jullie bruidsfoto’s zorgvuldig worden geselecteerd en mooi bewerkt.

♥ Een eigen beveiligde webpagina met slideshow om te kunnen delen met vrienden en familie.

♥ Inclusief reiskosten binnen Nederland en incl BTW.