Beschikbaarheid

Jaaroverzicht bruidsfotografie FloorFoto 2018

Jaaroverzicht bruidsfotografie in 2018

Wat een heerlijke, relaxte, sjieke, ontroerende, feestelijke en zeer verschillende bruiloften heb ik weer mogen fotograferen. Ik ben alle bruidsparen enorm dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen, de welkome ontvangst en de hartverwarmende reacties na het zien van hun foto’s en album. Het was zeer bijzonder om erbij te zijn op jullie dag. Ik wens jullie alle liefde, gezondheid en geluk toe.

En ik zie er naar uit om ook de bruidsparen van 2019 een prachtige herinnering te geven!
Ga jij trouwen in 2019? Het jaar loopt weer in rap tempo vol met boekingen, dus wacht niet te lang en neem contact op voor een kennismaking.

Geniet van deze impressie van een jaar FloorFoto-bruidsfotografie en vertel me wat je er van vindt. Liefs, Floor