Beschikbaarheid

Genomineerd voor de Bruidsfoto Award 2020!

En ja hoor! Ook dit jaar is het weer raak. FloorFoto heeft een nominatie voor de Bruidsfoto Award 2020. Wederom een hele eer! Eerder was ik al genomineerd in de categorie bruid (tweemaal) en in de categorie bruidegom met deze onderstaande foto’s .

Ik heb tot het laatste moment gewacht met insturen. Het is altijd best lastig om een keuze te maken welke foto’s je instuurt. Maar over deze foto twijfelde ik geen moment. Ik vond ‘m zelf al zo grappig dat ik dacht die kies ik in ieder geval. De foto is genomen op de bruiloft van Tia & Stijn in de zomer van 2019. Het was een geweldig mooie dag in de Fruittuin van West in Amsterdam. Het was een heel gemixt gezelschap. De Finse Tia had veel familie uitgenodigd en hun vrienden kwamen uit alle windstreken. Dat zorgde voor een mooi gevarieerd programma met soms een heel verrassende invulling. Zoals de kidnapping van Tia door en stel ‘rovers’. Stijn kreeg zijn bruid terug door een gedicht te schrijven en voor te dragen met en aantal door de aanwezigen gekozen woorden.Dat deed hij heel knap! Tijdens het feest wilde Tia haar boekt gooien. Vrienen en familie stonden er zoals je ziet helemaal klaar voor. Vooral vriendin Tea had er veel zin in. Mede dankzij Tea is deze foto zo leuk geworden.

Uit een aantal van ruim 1.250 inzendingen koos een vakjury van professionele fotografen 80 foto’s die genomineerd zijn. Een eer om daarbij te zitten dus.

Genomineerd zijn is geweldig, maar het zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn als ik ook een Award zou winnen. Jij kunt me daarbij helpen, je kunt namelijk op mijn foto stemmen.
Via deze link doe je mee: www.bruidsfotoaward.nl/stemmen/publiek
Bij elke categorie die je doorloopt mag je twee favorieten kiezen, mijn foto vind je bij de categorie ‘familie & friends’. Alvast heel erg bedankt.

Op 11 mei 2020 worden de Award winnaars in de 8 categorieën bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2020. Keep you posted!

De eerdere  nominaties: