Beschikbaarheid

Buitenbruiloft in Amsterdam met Finse accenten

Nu er zo weinig bruiloften doorgaan dit seizoen door de Coronamaatregelen, even een fjne terugblik naar en prachtige bruiloft uit 2020.

Buitenbruiloften vind ik altijd een waar feestje. Ik had me dan ook zeer verheugd op de bruiloft van Tia en Stijn.

Toen we aankwamen op de grote dag waren vrienden en familie van het bruidspaar al druk bezig met de aankleding. Tia komt uit Finland en een groot deel van haar familie was op de bruiloft aanwezig wat het geheel een mooi Fins tintje gaf.  Vriend Jort leidde de buitenceremonie en tijdens het jawoord stonden alle getuigen in een boog om het bruidspaar heen. De ontroerende speech van de vader van Tia werd gelukkig vertaald voor de Hollandse gasten. De beste vriendin van Tia klom vervolgens achter de piano en zong samen met Tia en lied voor Stijn. Die hielt het maar net droog, De groepsfoto’s maakten we tussen de gewassen en in gezelschap van een paar nieuwsgierige varkentjes, wat voor veel hilariteit zorgde.

Tijdens het diner hielden familie en vrienden een aantal mooie en grappige speeches. Het eten was supergoed verzorgd en smaakte heerlijk. Na het diner sprong er plotsklaps een bende Zorro’s naar voren en ze ontvoerden Tia. Gelukkig kon Stijn haar terughalen door een geweldig gedicht te bedenken en voor te dragen. En zo kwam alles toch nog goed en danste iedereen heerlijk tot in de late uurtjes. Leuk detail is dat de foto van het gooien van het boeket genomineerd is voor de Bruidsfoto Award. Met dank aan Tia’s vriendin Tina voor haar enthousaisme!

Zijn jullie op zoek naar iemand voor jullie trouwfotografie in Noord Holland óf een andere leuke plek in Nederland? Bekijk mijn portfolio of check direct of ik beschikbaar ben op jullie dag! Onze eerste ontmoeting is altijd een vrijblijvende kennismaking om te ontdekken of die ‘klik’ er is.

bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto

bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto

bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto

bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFotobruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFotobruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFotobruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFotobruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto  bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto    bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto bruiloft bij de Fruittuin van West Amsterdam, FloorFoto