Beschikbaarheid

Bruiloft Sanne & Robin in Haarlem

De bruiloft van Sanne & Robin was niet alleen voor het bruidspaar zelf, maar ook voor mij een heerlijke en memorabele dag.

Al tijdens het leuke gesprek bij hen thuis kwam een van de belangrijke onderdelen van de dag aan de orde: de Aston Martin Vantage S waarin Robin zou gaan rijden op de trouwdag. Robin verheugde zich daar erg op. Ik echter maakte me een beetje zorgen hoe ik met mijn stokoude Peugeot 206 dit race monster zou kunnen volgen.

Zover was het echter nog niet. We spraken af om van tevoren een loveshoot te doen in het mooie Elswout. Robin en Sanne wilden een van de foto’s graag gebruiken voor de kaart. Ik merkte al snel dat dit een heel fotogeniek stel was, dat met veel gemak op de foto ging. Het was een gezellige middag en er waren een hoop mooie foto’s om uit te kiezen.

Niet veel later ontving ik de mooie uitnodiging in de bus en op 23 mei was het dan eindelijk zover. Om 10 uur stond ik bij Sanne op de stoep, die heel relaxt zelf open deed. De ochtend verliep in alle rust. Ouders en schoonouders dronken koffie en strikten de stopdassen of deden een poging. Sanne nestelde zich op de bank totdat Robin bijna voor de deur stond. Toen haar schoonmoeder voor de zoveelste keer vroeg of ze haar jurk niet eens aan moest trekken vond ze het tijd worden en ging naar boven om zich om  te kleden. De bruidsjapon was een prachtige elegante jurk met een mooie ‘blote’ rug.

Dat Robin inmiddels gearriveerd was konden we niet missen. Dat geluid van die auto!!! Trots en vol verwachting stond hij binnen een paar tellen boven in de gang te wachten totdat hij de kamer binnen mocht om zijn bruid voor het eerst te zien. Altijd een mooi moment, maar bij Sanne & Robin was het helemaal ontroerend mooi.

En ja toen moest ik er toch echt aangeloven. Achter de Aston Martin aan naar Groenendaal voor de fotoshoot. Gelukkig hield Robin zich nog in en raakte ik ze niet kwijt. Poeh, dat viel mee. Het werd een mooie shoot met en zonder auto,  dansend onder een boom, op slippers door het bos. Daarna werden nog even de tanden gepoetst wat ook weer een leuke foto opleverde.

De hele Grote Markt keek even op toen het race monster arriveerde. Of in ieder geval keken alle aanwezige mannen vol bewondering en een tikkeltje jaloers. Robin genoot zichtbaar van zijn momentje en gaf nog even een extra dot gas.

De ceremonie vond plaats in de Gravenzaal, een van mijn favoriete locaties vanweg de ruime en lichte zaal en de mooie trap. Natuurlijk maakten we nog een groepsfoto op die beroemde trap en ook nog eentje buiten. Daarna liepen we met het hele gezelschap de markt over naar restaurant Stempels voor de toost en het aansnijden van de taart. Bij het Spaarne deden we nog een hele sessie groepsfoto’s, waarbij we soms een beetje moesten uitwijken voor de naderende fietsers, maar ach ook dat kwam goed.

En zo was het alweer tijd voor mij om mijn camera in te pakken, ware het niet dat ik uitgenodigd werd voor het diner! Jawel. Dit lieve bruidspaar vroeg of ik een ‘hapje’ mee wilde eten. Een heerlijk diner volgde. Het was een heel gezellige avond waarbij ik uiteraard nog wat leuke foto’s maakte van eten, speeches etc.

Vanavond kwamen Sanne & Robin langs om hun album op te halen. En zo is voor hen en voor mij deze bruiloft voorbij/ afgesloten. Hopelijk zullen ze er nog vaak aan terugdenken.

Sanne & Robin ik wens jullie alle geluk toe, maar dat gaat zeker goedkomen.