Beschikbaarheid

Bruiloft Noortje & Paul in Haarlem en Vogelenzang

Een impressie van de mooie dag van Noortje & Paul op 15 mei 2015. Ik begon bij Paul thuis. Daarna ging ik door naar het huis van Noortjes zus, waar Noortje werd opgemaakt. Na een ontroerende ontmoeting was het tijd voor een uitgebreide lunch met de familie, gevolgd door een relaxte fotoshoot in de stad. De ceremonie vond plaats in de Librije zaal van het Stadhuis Haarlem. Vervolgens werd er getoost met heerlijke gebakjes bij de Wereld van Jansje. Voor het diner en feest vertrokken we naar buitenplaats de Plantage in Vogelenzang, een van mijn favoriete locaties. Na een laatste foto van Noortje aan het bier nam ik afscheid van dit prachtpaar.

Noortje & Paul, wat was het een heerlijke dag en wat zijn jullie een leuk stel samen. Ik heb genoten!