Beschikbaarheid

Bruiloft Kim & Mike in Haarlem en Santpoort-Noord

Wat een heerlijke winterse bruiloft! De dag van Kim en Mike begon bij hen thuis in Beverwijk met een huis vol familie. Kim was boven met haar zus en moeder druk met aankleden. Ondertussen werd er beneden gezellig gespeeld door de neefjes en kreeg iedereen koffie van ceremoniemeester Kees.

Mooi moment was toen papa naar boven kwam en Kim mocht bewonderen. Zowel pap, mam als Kim zelf waren zichtbaar geroerd. Niet veel later arriveerde Mike in zijn Jaquar. Leuk wagentje. (Ook best een uitdaging om zo’n auto te volgen op de snelweg met je Peugeot 206 🙂 ). Mike liep snel naar boven om zijn bruid te bewonderen. Uiteraard vond hij haar prachtig. En ook de schoenen vielen in de smaak.

Na wat broodjes vertrokken we naar het stadhuis van Haarlem waar de ceremonie plaatsvond in de mooie Gravenzaal. Na de ceremonie reden we naar de oma van Kim die niet bij de ceremonie zelf aanwezig kon zijn. Een ontroerend moment. Vervolgens was het tijd voor een fotoshoot in het bos bij Landgoed Duin & Kruidberg. Een prachtig zonnetje brak door en Kim was zo stoer om zonder vestje door te sneeuw te wandelen. Naast de romantische plaatjes maakten we ook een paar ‘andere’ foto’s.  We hebben Mike laten springen en in bomen klimmen en Kim mocht ook nog even in zijn oor bijten. Het was gezellig.

Bij Landgoed Duin & Kruidberg volgde een mooi entree met lied en natuurlijk een heerlijke winterse bruidstaart. Na wat mooie groepsfoto’s met o.a. Kim als stralend middelpunt tussen de mannen was het tijd om afscheid te nemen.

Kim en Mike ik heb een heerlijke dag gehad met jullie. Dank voor jullie vertrouwen. I love winter weddings!