Beschikbaarheid

Bruiloft Josefine & Thijs bij Villa Oldenhoff in Abcoude

Wat een ongekend leuke bruiloft was dit! Gezellige, sociale, warme mensen, een superleuke locatie, mooie speeches, veel ontroering, een geweldig feest en een oververliefd bruidspaar. Ik heb genoten van begin tot eind. Alleen het weer zat niet mee, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken. Josefine & Thijs waren zelf het stralend middelpunt op deze dag. “We zijn een echt bankstel” vertelde Josefine me in het kennismakingsgepsrek, “want we werken voor dezelfde bank. Daar hebben we elkaar ook ontmoet, tijdens een bowlinguitje. Maar we werken niet op dezelfde afdeling hoor!” haaste ze zich te zeggen.Het werd een ontspannen gesprek en een goede voorbode voor de mooie dag die ook zo ontspannen verliep.

“We vonden het hartstikke leuk en gezellig om jou erbij te hebben, en de foto’s zien er echt geweldig uit”, mailden ze me na afloop.

Lieve Josefine & Thijs dank voor alle prachtige complimenten. Ik verheug me er op om binnenkort jullie trouwalbum te komen brengen en jullie reacties te zien. Heel veel geluk samen.