Beschikbaarheid

Bruidsfotografie Noord-Holland: sfeervolle bruiloft in Abcoude

Bruidsfotografie Noord-Holland.

De bruiloft van Michelle en Bart vond plaats op een superleuke locatie: Villa Oldenhoff in Abcoude.

Michelle begon s’ochtends met de voorbereidingen in een van de suites. Dochtertjes Nova en Cato waren er natuurlijk ook bij. Na wat mooie foto’s te hebben gemaakt van alle dames en van het aantrekken van de jurk ging ik bij Bart een kijkje nemen. Zijn pak had hij al aan, maar zijn moeder was net bezig om zijn das recht te trekken. Nog even werd de laatste hand gelegd aan de speech die hij tijdens het diner wilde houden. De zus van Bart lakte in die tussentijd de nagels van de bruidsmeisjes. Ik ben altijd dol op dit soort momenten tijdens een trouwdag.

Aan mij werd gevraagd waar ze elkaar het beste konden ontmoeten. Meestal kijk ik dan eerst naar het beste licht en vervolgens naar wat de leukste plek zou kunnen zijn om als bruidegom te gaan staan. In dit geval stond Bart met de meisjes voor de villa te wachten en kwam Michelle uit de voordeur de trap af geschreden.

Na de ontmoeting maakten we wat foto’s van het gezin en vervolgens  in een mooi landelijk stukje groen foto’s van Michelle en Bart samen. Terug bij de Villa maakte het bruidspaar een prachtig entree via de achterkant van de villa. Een emotioneel moment. De groep werd bij elkaar gezet voor een groespfoto en we maakten ook enkele familiefoto’s. Na de borrel was het tijd voor een heerlijk diner met een aantal mooie speeches van ouders en vrienden.

Michelle en Bart hadden gekozen voor een avondceremonie. Meer dan honderd mensen waren getuigen van hun jawoord. Ook tijdens de ceremonie waren er twee mooie speeches. Als speciale gast kweam Trafassiman optreden (o.a. bekend van ‘Kleine wasjes, grote wasjes’). Dankzij zijn swingende optreden barste het feest meteen los. DJ Charles nam het vervolgens over met een mooie mix van oude en nieuwe dansnummers.

Ik wens dit geweldig lieve leuke stel alle geluk en liefde toe. Geniet van de foto’s, van het mooie album en natuurlijk vooral van jullie prachtige gezin.

 

bruiloft Michelle en Bart Abcoude

oft Michelle en Bart Abcoude

oft Michelle en Bart Abcoude

oft Michelle en Bart Abcoude

oft Michelle en Bart Abcoude

oft Michelle en Bart Abcoude

oft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoudeoft Michelle en Bart Abcoude

Bruidsfotografie Noord-Holland