Beschikbaarheid

De zonnige bruiloft van Ellen & Chiel in Zandvoort

De bruiloft van Ellen & Chiel was gepland in juni, maar werd vanwege de coronacrisis uitgsteld. Na wat wijzingingen in het programma zoals o.a. het schrappen van het feest kon er gelukkig toch getrouwd worden in september op het strand van Zandvoort. Uiteindelijk bleek dat een goede keuze al was het alleen maar omdat het weer op een oorspronkelijk geplande trouwdag niet best was. Deze bruiloft was om meerdere reden leuk: 1. Ellen & Chiel zijn  erg leuke mensen. 2. Ze hebben drie schattige kinderen. 3. Ik hou van strandhuwelijken. 4. Mijn eigen broer mocht de videograaf zijn. Gezellig!

Het werd ondanks allle aanpassingen een heel mooie dag. Met wat lichte storm (de ambtenaar  moest zijn blaadjes stevig vast houden) en gelukkig ook wat zon, cocktails voor de gasten en een uitgebreid diner en tot slot een prachtige zonsondergang.  Zie hier de mooie woorden die Ellen & Chiel na afloop over mij en mijn broer schreven:

“Trouwen in 2020 was een hele uitdaging, maar Floor was heel flexibel toen onze trouwdag van juni naar september ging. Floor is heel relaxed en haar communicatie heel erg prettig. Ze is prettig gezelschap en ging helemaal op in onze bruiloftsgasten. Maar het belangrijkste is dat onze foto’s echt prachtig zijn geworden! We hebben alle foto’s digitaal en in een slideshow ontvangen. Ook kijken we graag naar ons fantastische foto album. Aanrader is ook haar broer Marc als videograaf!”