Over mij - Floorfoto
17310
page-template-default,page,page-id-17310,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over mij

Over Floor

Hallo! Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

 

Ik ben Floor Godefroy, bevlogen fotografe, zangeres, moeder en echtgenote. In 1997 studeerde ik af aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam als theaterdocent. Tien jaar lang werkte ik met zeer veel plezier als docent, regisseur en acteur voor diverse organisaties. Daarnaast fotografeerde ik steeds vaker theater-, muziek en dansvoorstellingen.
 
In 2005 besloot ik een tweejarige studie Fotografische Vormgeving te volgen aan The Fotofactory Amsterdam. Sindsdien werk ik als professioneel fotograaf voor veel verschillende opdrachtgevers. Het fotograferen van bruiloften leek me in eerste instantie zwaar en niet interessant genoeg. Totdat ik een aantal jaar geleden een bruiloft mocht fotograferen van goede vrienden. Ik was meteen verkocht. Wat een liefde en vrolijkheid zag ik op die dag! En wat een uitdaging was het om het hele verhaal zo mooi mogelijk voor hen vast te leggen.
 
Inmiddels heb ik al meer dan 150 bruiloften mogen fotograferen. En iedere keer vind ik het een waar feestje om zoiets persoonlijks en emotioneels als een huwelijk te mogen fotograferen. Het is echt een eer dat mensen mij dat vertrouwen schenken. Met al mijn passie en enthousiasme ga ik dan ook op zo’n dag te werk om een prachtige herinnering te creeeren. Er gaat niets boven de enthousiaste reactie van een bruidspaar na het zien van de eerste foto’s.
 
Ik woon met veel plezier in het mooie en gezellige Haarlem met mijn lieve man en twee schattige dochters van 8 en 10. Nooit gedacht dat het er ooit van zou komen, maar in september 2011 ben ik zelf getrouwd. Cliche maar waar, het was in 1 woord onvergetelijk. Ik snap sindsdien ook goed wat een bruid doormaakt op zo’n dag en hoe snel het allemaal gaat. Het is zo belangrijk dat alles ontspannen verloopt, je een goede klik voelt met de fotograaf en dat jullie echt kunnen genieten met elkaar en met jullie dierbaren.

 

Ervaren zangeres, ervaren DJ
Naast fotograaf ben ik al meer dan tien jaar zangeres in coverband Nice Noise (www.nicenoise.nl). Zoek je nog gezellige en goede live muziek? Neem contact met me op en kom eens kijken en luisteren bij een repetitie. Ook voor meer informatie over goede akoestische duo’s of andere muziek kan ik je adviseren. Mijn eigen man is DJ en geluidtechnicus. Dus zoek je nog een DJ? Zoek niet verder, kom gezellig bij ons langs, maak kennis en boek ons gezamenlijk!

floorfoto recensies

Portretfoto Floor: Amy Kouwenhoven

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.