Bruidsreportage- FloorFoto - Echte mooie bruidsfoto's van jullie trouwdag
19253
page-template-default,page,page-id-19253,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Bruidsreportage

  

Professionele bruidsreportage

Jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! Er is geen andere dag in je leven waar al die mensen om wie jullie geven bij elkaar komen en samen met jullie lachen, huilen en jullie liefde vieren. Het fotograferen van een bruiloft gaat over het vertellen van jullie verhaal. Een goede fotograaf legt al jullie kostbare en emotionele momenten vast. Des te meer een reden om te kiezen voor een professional die jullie de garantie kan geven dat jullie straks prachtige herinneringen hebben voor later. Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem dan snel contact met me op voor een welkomstgesprek bij mij thuis. De koffie en thee staat voor jullie klaar.

 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

In een welkomstgesprek leren we elkaar een beetje kennen en bespreken we uitgebreid het verloop van jullie trouwdag en wat jullie wensen precies zijn. Jullie kunnen in zo’n gesprek nog meer van mijn werk bekijken, verschillende trouwalbums doorbladeren  en zien of er een goede klik is. Want ook dat is heel belangrijk. Ik kom op jullie trouwdag namelijk zo dichtbij, dat het echt een beetje moet aanvoelen alsof een vriendin van jullie het voor jullie vastlegt en niet ‘die fotograaf’.  Zo’n kennismakingsgesprek is daarom ook altijd gratis en vrijblijvend. 

 

De trouwdag zelf

Zijn jullie overtuigd en enthousiast over zowel mijn fotografie als mijn persoonlijkheid ? Dan leg ik vervolgens vol enthousiasme en creativiteit jullie trouwdag vast zoals het echt is, onzichtbaar op het juiste moment! Ook een (eventuele) fotoshoot van jullie tweetjes leg ik op een prettige en ongedwongen manier vast. Ik probeer zo weinig mogelijk te regisseren. Alleen bij eventuele groepsfoto’s neem ik de leiding om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Een compliment dat ik dikwijls krijg is dat de gasten mijn aanwezigheid als gezellig en prettig hebben ervaren en dat het bruidspaar me op veel momenten helemaal niet heeft opgemerkt.
Lees hier de lovende woorden van eerdere bruidsparen.

 

Na jullie bruiloft

En dan is de grote dag voorbij. Jullie zijn nog helemaal aan het nagenieten en willen zo snel mogelijk al wat foto’s zien. Is het gelukt? Hoe staan we er op? Ik stuur jullie binnen een paar dagen al een selectie van zo’n 10 tot 20 foto’s zodat jullie lekker kunnen nagenieten. Daarna ga ik meteen aan de slag met het bewerken van jullie foto’s. Binnen een maand ontvangen jullie alle foto’s op usb stick en een eerste ontwerp van jullie trouwalbum. Plus ik maak een mooie online slideshow om te kunnen delen met familie en vrienden.