Bruidsfotograaf FloorFoto - Professioneel fotograaf in Haarlem en omstreken
17310
page-template-default,page,page-id-17310,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Over FloorFoto

 

Over Floor

 

Hallo! Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site.

 

Mijn naam is Floor Godefroy en ik ben professioneel fotografe, zangeres, moeder en echtgenote. Ik ben opgegroeid in het mooie Delft waar ik woonde met mijn twee broers en lieve ouders. Na het Gymnasium heb ik eerst Theaterwetenschappen en Filmwetenschappen gestudeerd, maar ik wilde toch liever zelf het theater in. Ik studeerde af aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam als theaterdocent en werkte meer dan tien jaar met veel plezier als docent, regisseur en acteur voor diverse organisaties. Daarnaast fotografeerde ik steeds vaker theater-, muziek en dansvoorstellingen.In 2005 besloot ik een tweejarige studie Fotografische Vormgeving te volgen aan The Fotofactory Amsterdam. Sindsdien werk ik als professioneel fotograaf voor diverse opdrachtgevers.

 

Gek op bruiloften

Het fotograferen van bruiloften leek me in eerste instantie niet zo interessant. Totdat ik in 2009 de bruiloft mocht fotograferen van goede vrienden. Wat een liefde en vrolijkheid zag ik op die dag! En wat een uitdaging was het om het hele verhaal zo mooi mogelijk voor hen vast te leggen. Sindsdien vind ik bruiloften fotograferen het leukste wat er is.

 

Fotografe, moeder en echtgenote

Ik woon samen met mijn man en twee dochters van 9 en 11 in het mooie en gezellige Haarlem. In september 2011 zijn wij zelf getrouwd. Cliche maar waar, het was in 1 woord onvergetelijk. Ik snap sindsdien ook goed wat een bruid doormaakt op zo’n dag en hoe snel het allemaal gaat. Het is zo belangrijk dat alles ontspannen verloopt, dat je een goede klik voelt met de fotograaf en dat het bruidspaar echt kan genieten van de dag met elkaar en met alle vrienden en familie.

 

Zeer ervaren

Inmiddels heb ik al meer dan 200 bruiloften mogen fotograferen. En iedere keer is het een waar feestje om zoiets persoonlijks en emotioneels als een huwelijk te mogen fotograferen. Ik ben een echt gevoelsmens en met al mijn passie en enthousiasme ga ik op een trouwdag te werk om prachtige herinneringen te creeeren. Er gaat voor mij niets boven de enthousiaste reactie van een bruidspaar na het zien van de slideshow en het ontvangen van hun bruidsalbum.

 

Ik hou heel erg van…..

…… goede films, mooie muziek, dansen, zingen, optreden met mijn band, piano spelen, mijn man en kinderen, knuffelen met mijn gezin, samenzijn met familie en vrienden,  spelletjes spelen, (lange) reizen maken, koffie, katten, koken, kletsen, fotoboeken bekijken, lezen, naar musea, concerten en theater gaan, uitgebreid en lekker eten, wandelen door de natuur, yoga, slapen, squash en uiteraard hou ik heel veel van fotografie!

 

Op zoek naar een ervaren DJ of band?

Naast fotograaf ben ik al meer dan vijftien jaar zangeres in coverband Nice Noise (www.nicenoise.nl). Zoek je nog gezellige en goede live muziek? Neem contact met me op en kom eens kijken en luisteren bij een repetitie. Ook voor meer informatie over goede akoestische duo’s of andere muziek kan ik je adviseren.
Mijn eigen man is een zeer ervaren DJ en geluidtechnicus. Dus zoek je nog een leuke DJ? Zoek niet verder, kom gezellig bij ons langs, maak kennis en boek ons gezamenlijk!

Portretfoto Floor: Amy Kouwenhoven

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.