Bruidsfotograaf FloorFoto - Professioneel fotograaf in Haarlem en omstreken
17310
page-template-default,page,page-id-17310,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Over FloorFoto

Over Floor

Welkom! Wat leuk dat je een kijkje neemt op de site van FloorFoto.

 

Mijn naam is Floor (officieel Florence) en ik ben sinds 2012 fulltime professioneel fotografe. Fotograferen deed ik al heel wat jaren voor mijn plezier. Vooral dans-, theatervoorstellingen en muziekoptredens fotografeerde ik veel. Maar ook portret- en studiofotografie hadden mijn interesse. Ik ben afgestudeerd als docent drama en theaterregisseur en werkte jarenlang met veel plezier in de theaterwereld. Later kwam daar ook communicatie en marketing bij.

 

Passie voor fotografie

Mijn passie voor fotografie werd steeds groter en ik besloot een opleiding te volgen aan de Fotofactory in Amsterdam. Het fotograferen van bruiloften was niet iets waar ik aan dacht tijdens de opleiding. Totdat ik de bruiloft mocht fotograferen van goede vrienden. Wat een liefde en vrolijkheid zag ik op die dag! En wat een uitdaging was het om het hele verhaal zo mooi mogelijk voor hen vast te leggen. Sindsdien vind ik bruiloften fotograferen het leukste wat er is. Inmiddels heb ik al van meer dan 200 bruiloften het verhaal mogen vastleggen. En iedere keer is het een waar feestje om zoiets persoonlijks en emotioneels als een huwelijk te fotograferen. Ik ben een echt gevoelsmens en met al mijn creativiteit en enthousiasme ga ik op een trouwdag te werk om prachtige herinneringen te creeeren voor later. Er gaat voor mij niets boven de enthousiaste reactie van een bruidspaar na het zien van de slideshow en het ontvangen van hun bruidsalbum.
 

Gek op bruiloften

Ik woon samen met mijn man en twee dochters van 9 en 11 in het mooie en gezellige Haarlem. In september 2011 zijn wij zelf getrouwd op de boerderij van mijn ouders met veel vrienden en familie om ons heen, prachtig weer, mooi gedekte tafels met heerlijk eten, een kampvuur, mijn eigen coverband die optrad. Cliche maar waar, het was in 1 woord onvergetelijk. Ik snap goed wat een bruid doormaakt op zo’n dag en hoe snel het allemaal gaat. Het is zo belangrijk dat alles ontspannen verloopt, dat je een goede klik voelt met de fotograaf en dat je als bruidspaar echt kan genieten van de dag met elkaar en met alle mensen die jullie dierbaar zijn.
 

Passie voor muziek

Mijn grote passie naast fotografie is muziek maken. Ik ben al meer dan vijftien jaar zangeres in een heel leuke coverband Nice Noise genaamd (www.nicenoise.nl). Verder speel ik piano en word ik regelmatig geboekt als duo voor ceremonies, recepties en andere feestjes. Mijn eigen man deelt deze passie en is een zeer ervaren DJ en geluidtechnicus.

 

Hier word ik nog meer erg blij van…..

…… goede films, mooie muziek, dansen, optreden met mijn band, knuffelen met mijn gezin, samenzijn met familie en vrienden,  spelletjes spelen, (lange) reizen maken, goede koffie, kinderen, dieren, lezen, naar musea, concerten en theater gaan, uitgebreid en lekker eten, wandelen door de natuur, yoga, squash en slapen.

Spreken mijn foto’s en mijn verhaal jullie aan? Bel, mail of app me voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

 
 

 
 

Portretfoto Floor: Amy Kouwenhoven