Bruidsfotograaf Referenties - FloorFoto uw fotograaf voor Haarlem en omstreken
13971
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13971,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Referenties

Joantien & Jaron

25 mei 2018

Floor is een geweldige fotograaf! Ik vond het heel leuk dat ze alle tijd nam om ons te leren kennen; dat eerste gesprek was al zó gezellig. Floor is ook ontzettend flexibel. Als we vroegen kan dit of kan dat, dan was het nooit een probleem. En op de dag zelf heeft ze gewoon alles met zo veel liefde en aandacht vastgelegd. Ze was er steeds op het juiste moment, zag alles, was overal en heeft er echt een prachtige fotoreportage van gemaakt. Zo is deze foto van mij en mijn vader me ontzettend dierbaar.

Astrid & Gijs

23 NOVEMBER 2018

Floor heeft prachtige foto’s van ons huwelijk (en de hele dag eromheen) gemaakt en heeft ook onze dochters en verdere familie en vrienden supermooi vastgelegd. Ze is daarnaast iemand die professioneel, betrouwbaar en fijn in de omgang is. Extra leuk dat ze goed wist om te gaan met onze dochters van 10 en 9. Hierdoor vonden zij het ook ontzettend gaaf om op de foto te gaan. Wij raden Floor van harte aan!

Nienke & Kobbe

14 juli 2018

Floor is naast een super fotograaf, heel fijn om er de hele dag bij te hebben. Ze gaat op in het gezelschap en legt daardoor de bijzondere momenten en sfeer op een natuurlijke wijze met bezieling vast. Uniek en onbetaalbaar, waardoor prijs en kwaliteit meer dan in balans is. Van het eerste contact tot en met het album, met dezelfde aandacht en kwaliteit.

Irene & Jordi

05 OKTOBER 2018

Tijdens onze zoektocht naar een trouwfotograaf in Haarlem e.o. vonden wij Floor. Er was meteen een klik. Haar enthousiasme, tips en open houding hebben wij zo positief ervaren dat wij voor Floor hebben gekozen om onze 'grote' dag vast te leggen. Vlak voor onze trouwdag hebben wij nog even met Floor gezeten om de puntjes op de I te zetten.
Floor is de hele dag bij onze bruiloft aanwezig geweest, tijdens de officiele gelegenheden hebben wij nauwelijks gemerkt dat Floor aanwezig was. Pas toen wij een aantal preview foto's , twee dagen later, ontvingen werden wij verrast waar zij allemaal bij was geweest. Ze was continu op het juiste moment op de juiste plaats! De foto's zijn prachtig geworden en het album ook.

Marion & Roy

11 AUGUSTUS 2018

Floor is een geweldige lieve vrouw, die onze dag zo mooi heeft vast gelegd. Ze heeft echt alles in de gaten en weet de emoties goed te fotograferen!!! Dankjewel Floor!

Nathalie & Frank

o1 JUNI 2018

Buitengewoon tevreden met de service van Floor zowel vóór, tijdens als na ons huwelijk.
Een professionele en prettige fotograaf die er 100% voor gaat. Zo heeft zij ons vooraf uitstekend kunnen adviseren over fotolocaties en fotomomenten, en voorzien van een overzichtelijk handboek met foto-tips.
Floor heeft ons tijdens de grote en toch ook spannende dag op ons gemak weten te stellen en de juiste (combinaties) personen op de juiste momenten vastgelegd. Ook onze genodigden waren erg enthousiast over Floor. Alle foto’s zijn ruim binnen de afgesproken tijd vakkundig bewerkt en met ons gedeeld. De foto’s zijn prachtig en geven karakter en gevoel perfect weer, waardoor wij alle mooie momenten weer fijn kunnen herbeleven bij het bekijken van de foto’s.

Josefine & Thijs

16 SEPTEMBER 2017

Floor is een topvrouw en haar foto's zijn super!
Ze heeft onze bruiloft prachtig weten vast te leggen, geweldig beeldmateriaal waar wij veel plezier aan beleven. We hebben enorm veel foto's gekregen en een prachtig overzicht in een trouwalbum. Op onze trouwdag was Floor gezellig, zeker een aanwinst om erbij te hebben!

Belle & Dirk

26 AUGUSTUS 2017

Uitstekende fotografe! De foto's van onze bruiloft waren echt 'sparkling', zoals een van de bruilofstgasten bewonderend opmerkte. Floor is technisch zeer goed onderlegd en een hele warme persoonlijkheid. Ze weet zich soms bijna onzichtbaar te maken waardoor ze zeer dichtbij kan komen om alles goed vast te leggen. We zijn dan ook zeer tevreden met de prachtige foto's!

Bianca & Frank

23 SEPTEMBER 2017

Wat zijn wij ontzettend blij dat we voor Floor gekozen hebben! We hebben prachtige foto’s van veel spontane momenten.
Vanaf onze eerste ontmoeting klikte het al. Floor denkt goed mee met je wensen en heeft zelf ook leuke ideeën. Op de grote dag zelf was het zelfs gezellig dat ze er bij was. Ze was super lief voor onze kinderen en bleef op een gepaste afstand waardoor we soms niet eens meer doorhadden dat we gefotografeerd werden.
Ook de afhandeling van de foto’s voor het album ging goed met een goede communicatie en een geweldig album als resultaat!

Carolien & Daniel

06 oktober 2017

Floor is super! Zij heeft vanaf de make-up, de first look, tot het eind van ons huwelijksfeest onze bruidsfoto's gemaakt. Hierbij ging ze heel enthousiast te werk en tegelijkertijd kan ze zo opgaan in 'de omgeving', dat wij nauwelijks door hadden dat ze om ons heen aan het werk was. Ze beheerst verschillende fotografie stijlen; van spontaan tot klassiek, van kunstzinnig tot los uit de hand geschoten foto's. Ze weet de sfeer van de dag, en de verschillende momenten van de dag, goed op foto's vast te leggen.
Vanaf het begin (de intake) tot aan het einde (het persoonlijk afleveren van het fotoboek) ging ze heel professioneel en persoonlijk te werk, dit hebben wij als heel prettig ervaren. En met het eindresultaat zijn we enorm blij. We raden Floor aan als huwelijksfotograaf.

Nikki & Adam

20 AUGUSTUS 2016

Floor heeft het hele proces heel stress-vrij en fijn gemaakt voor ons, geen kleine verdienste aangezien wij in Londen wonen en het contact vooral via Skype en email liep. Maar we konden echt op haar aan van het eerste contact tot en met de productie van ons huwelijksalbum. Floor heeft de kunst mensen er op hun best uit te laten zien zonder dat ze zich bewust zijn van de camera, met als resultaat fantastische, mooie en spontane foto's!
Vanaf het eerste contact was Floor heel bereikbaar, vrolijk en meelevend. Ze heeft ook met engelengeduld al onze specifieke verzoekjes betreffende de foto's en albums aan boord genomen. De albums zelf zijn ook geweldig, heerlijk dik papier en alles zo mooi, de kleuren ook spatten ervan af. Had gewoon niet beter gekund en we raden haar enorm aan!

Marloes & Martijn

15 MEI 2016

Floor is een supergoede en fijne fotograaf, die onze bruiloft prachtig heeft vastgelegd. De communicatie vooraf, tijdens en na de bruiloft was zeer prettig. Een fotograaf met passie voor haar vak! We zouden haar iedereen aanraden!

Pien & Thijs

13 MEI 2016

Lieve Floor: je bent super om zo dichtbij te hebben op zo’n dag. Een heel vrolijk lachend ankerpunt. En wat zijn de foto’s geweldig!! We hebben echt met tranen over onze wangen zitten kijken en allemaal momenten gezien die we op de dag zelf helemaal niet hebben kunnen zien!
Heel veel dank!

Marjolein & Bas

5 SEPTEMBER 2015

De foto's zijn geweldig!!!! Echt een mooie manier om je bruiloft opnieuw te beleven, zo waardevol! Je hebt heel veel, voor ons bijzondere foto's gemaakt.
Je hebt alle momenten vastgelegd, zonder dat wij dat in de gaten hebben gehad.
Wij zijn super blij dat we voor jou hebben gekozen en raden je bij iedereen aan!

Sanne & Eric

28 AUGUSTUS 2015

Hoi Floor en Bart, ONTZETTEND bedankt voor gisteren!! Een ongelooflijk mooie dag, heel speciaal, emotioneel en romantisch. Een top dansfeest en wat stond de DJ booth daar grandioos, heel mooi ook met alle lichten! Heerlijk gedanst, en super om al zoveel prachtige foto’s gisteravond te hebben gezien.

Lieve groeten, Eric & Sanne

Annemieke & Daan

21 AUGUSTUS 2015

Wauw!! Wat een fantastische foto’s, prachtig! Dit is echt nagenieten. We zijn heel blij dat jij het hebt vastgelegd, blijven steeds maar kijken! We hebben ook al heel wat positieve reacties over je werk gehad: oog voor detail en niet in de weg lopend. Super bedankt!

Groetjes, Daan & Annemieke

Marleen & Igno

1 AUGUSTUS 2015

Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van onze bijzondere dag op 1 augustus! We gaan binnenkort de selectie maken voor het album, wat nog een lastige klus zal zijn… Wat zijn ze mooi!! Van vrienden en familie krijgen we ook veel complimenten over de fotograaf; de manier waarop je aanwezig was op de dag zelf en de manier waarop je de details weet vast te leggen. Onwijs bedankt voor alles! Groet, Igno & Marleen

Marloes & Guido

26 JUNI 2015

Wat betreft jouw sneak peek, we konden ons niet beter wensen. Sowieso hoe je t de hele dag gedaan hebt, echt zo blij. We hebben in ons dankwoord aan t einde van t feest dan ook nog wat extra reclame voor je gemaakt. Aan de andere kant was dat helemaal niet nodig, je werk verkocht zich vanzelf.

Linda & Pieter

20 JUNI 2015

Hoi Floor, We hebben de link van de slideshow vanavond gedeeld met familie en vrienden en krijgen meteen al veel leuke reacties. Waaronder dat je zo veel oog hebt voor de details, precies ook de reden waarom wij voor jou hebben gekozen!

Irina & Koen

17 JUNI 2015

We hebben de foto’s nu echt goed bekeken. Ze zijn prachtig en we zijn er zo blij mee. De eerst foto’s zijn besteld en er komt een poster in de slaapkamer. Bedankt voor de super goede service en dat jij onze bruiloft zo mooi heb vastgelegd. Wij zullen je zeker aanbevelen bij anderen. Wie weet zullen we ooit nog eens van jouw diensten gebruik maken.

Vivian & Rick

9 JUNI 2015

Waaaauw! De USB-stick is binnen en we blijven maar naar de foto’s kijken! Wat zijn ze mooi geworden. Nu zijn we nog blijer dat jij onze fotograaf was op deze dag :)! Ook papa en mama zijn heel blij dat ze ons zo’n mooi cadeau hebben gegeven!

Sanne & Robin

23 MEI 2015

Bedankt Floor, ze zijn echt vet gaaf!!!!!!

Natasha & Matthijs

9 MEI 2015

Hi Floor, The photos are fantastic! And the videos!! I’m so happy someone captured bits of the speeches (and some very interesting dance moves!).

Love, Nat & Mat

Ilona & Richard

24 APRIL 2015

Hoi Floor, De foto’s zijn echt geweldig, je bent echt een topfotograaf. We hebben van iedereen over jou een hoop complimenten gehoord. Nogmaals bedankt voor alles!

Barbara & Michel

6 JANUARI 2015

Wat een geweldige verrassing ontvingen we vandaag van je! We hebben de foto’s bekeken en we zijn helemaal gelukkig en zo ontzettend blij! Je bent er in geslaagd om de emotie van de dag te vangen en precies die momenten en die mensen op de foto te zetten die voor ons belangrijk zijn/ waren en op een werkelijk prachtige manier, natuurlijk en niet geposseerd maar toch heel charmant en iedereen staat er gewoon echt stralend en heel mooi op.

Amy & Wouter

6 SEPTEMBER 2014

Jeetje Floor, we zijn echt zwaar onder de indruk! Wat een mooie foto’s.…echt te gek. Wat een bijzondere herinnering. DANK JE WEL!

Barbara & Maurijn

30 AUGUSTUS 2014

Floor heeft een prettige warme persoonlijkheid en kan goed luisteren. Ze verstaat niet alleen haar vak als fotografe maar is daarnaast ook nog zeer creatief en heeft oog voor detail. De fotosessie die zij van onze bruiloft heeft gemaakt vertelt een verhaal, in mooie ongedwongen zwart-wit en kleuren foto’s heeft Floor ons de mooiste herinnering aan deze speciale dag gegeven die we maar hadden kunnen wensen! Zelfs de geposeerde foto’s zijn ontspannen en relaxt. In de voorgesprekken is Floor duidelijk over de mogelijkheden en haar tarief en luistert zij goed naar specifieke wensen. Op de dag van de bruiloft is Floor onzichtbaar aanwezig maar altijd precies op de goede plaatsen en mengt zij zich makkelijk tussen vrienden en familie wat natuurlijk de beste foto’s oplevert! Al heel snel na de bruiloft hebben wij de foto’s ontvangen en heeft zij een fotopresentatie gemaakt met muziek die paste bij ons, echt weer zo’n mooi detail! De emoties, liefde en blijdschap die we voelden op onze bruiloft, voelen we iedere keer weer als we naar de foto’s kijken….kiezen voor Floor was de beste keus die we hadden kunnen maken!

Martine & Andre

4 JULI 2014

Floor krijgt van ons echt een dikke 10! We zijn nog steeds ongelofelijk blij met het foto resultaat! De volgende bruiloft van ons, is ze er weer bij! Dank je wel Floor, voor de mooie foto’s en de gezelligheid! Martine & Andre

Areana & Marc

24 MEI 2014

De foto’s zijn prachtig. We zijn zo blij dat we jou gekozen hebben als onze fotograaf. Je hebt het heel mooi vastgelegd. We kregen ook veel leuke reacties van familie en vrienden. En ook heel fijn hoe je je tussen het gezelschap bewoog, heel relaxed. We hebben je in ieder geval al bij wat mensen aangeraden. Nogmaals enorm bedankt. Mede door jouw prachtige foto’s is het een onvergetelijke dag geworden!

Rianne & Bram

4 APRIL 2014

We kwamen zaterdag terug en daar lag een grote verrassing tussen de post. Een mooie usb-stick met onze trouwfoto´s. We zijn meteen gaan kijken…en wat zijn de foto´s mooi geworden!! Vooral de close-ups van gasten, van ons zelf en dochtertje, daarbij volop gebruik gemaakt van de mooie lichtval, echt prachtig! Het zijn waardevolle herinneringen, dank je wel!

Hanneke & Martin

28 FEBRUARI 2014

Hartstikke bedankt voor de mooie foto’s! Fantastisch! Naar al die foto’s kunnen we nog uren gaan turen….. Hoera! Heerlijk veel foto’s! Mooie portretten, fraaie details, juiste sfeer!

Marcella & Dennis

15 NOVEMBER 2013

Hi Floor, Wat een ontzettend mooie foto’s!! We hebben de dag nog een keer beleefd tijdens het bekijken van de foto’s!! Echt super!! En we zullen je werk zeker aanbevelen!

Paulien & Jan

14 SEPTEMBER 2013

Hoi Floor en Bart, Paulien en ik willen jullie beiden nog eventjes heel erg bedanken voor de hele mooie en gave dag/avond die wij mede dankzij jullie hebben gehad. Jullie hebben voor een onvergetelijk feest gezorgd, waarvoor heel veel dank. Als we terugdenken aan de 14e krijgen we meteen weer zo’n grote glimlach terug op ons gezicht. Wij hebben ook heel erg veel leuke reacties gehad over “die leuke fotografe”, “kende jullie haar echt niet…?”. Bart, qua muziek had je het niet beter kunnen doen: een leuke afwisseling van veel muziekstijlen, echt geweldig! Kortom het was helemaal top, en nogmaals ontzettend bedankt!

Ellen & Joop

15 JUNI 2013

Vanuit een zonnige Buenos Aeres willen we je laten weten dat we volop genieten van je foto’s… Een groot deel van de vlucht bleven we ze maar bekijken. We hebben ze zelfs aan de stewardess geshowd, haha. Bedankt voor de fantastische foto’s! En bedankt voor je gezelligheid en toegankelijkheid voor al onze gasten, ze vonden je stuk voor stuk een super vrouw.

Veronique & Martijn

31 MEI 2013

We vonden het erg gezellig dat je er bij was en je bent echt heel professioneel! Hadden nauwelijks door dat je foto’s van ons maakte 😉 De foto’s die je tot nu toe al hebt laten zien vinden we ook echt prachtig! Vol verwachting klopt ons hart naar de rest van de foto’s!

Christel & Wilberg

24 MEI 2013

Wat een fantastische foto’s en zo lekker veel!! Floor ontzettend bedankt, iedereen is zo enthousiast. Wij gaan lekker nog even kijken!

Helen & Patrick

7 MAART 2013

Hoi Floor, Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!!! Prachtige herinneringen aan een prachtige dag! Iedereen die wij hebben gesproken was ook erg enthousiast over de prettige wijze waarop jij gewerkt hebt, en zo hebben wij dat ook ervaren.

Shu-Yan & Khanh

12 OKTOBER 2012

Hallo Floor, We willen jou en Bart ontzettend bedanken voor de professionele en prettige manier waarop jullie onze mooie trouwdag hebben vastgelegd. Dankzij jullie hebben we supermooi foto- en videomateriaal voor later. Veel succes in jullie branche! Wij zullen jullie zeker aanraden mocht daar gelegenheid toe zijn in onze vriendenkring :-).

Noortje & Ralph

6 SEPTEMBER 2012

We hebben net hard moeten lachen om sommige foto’s en ook enorm genoten! Je beleeft de dag opnieuw maar dan op een hele andere manier. We zijn heel erg blij dat we jou hebben gevraagd als fotografe. De foto’s zijn prachtig en we hebben van veel gasten gehoord dat ze leuk met je hebben gekletst. Veel groeten!

Julia & Martijn

23 JUNI 2012

I can’t stop watching the photos from the wedding! They’re fantastic! The day passed so quick itself and now it seams so unreal and far away. These wonderful photos bring me back to that day! I wish you many-many happy weddings, your work is magic! Thank you!!! Julia

Annika & Bob

9 AUGUSTUS 2012

Heel erg bedankt voor je bijdrage aan onze mooiste dagen nogmaals. . . we zijn zo blij dat we je gevraagd hebben!

Bert & Michiel

2 JULI 2012

We zijn helemaal tevreden met de prachtige, levendige foto’s die Floor gemaakt heeft van onze huwelijksceremonie . Het leek net of we Floor al jaren kenden.

Mireille & Alexander

17 JUNI 2012

We hebben de foto’s maandag binnen gekregen en we krijgen er geen genoeg van. Wat zijn ze mooi geworden!! We zijn er echt super blij mee.

Jose & Mariska

1 JUNI 2012

Hallo Floor, De foto’s zijn echt geweldig! Ze hebben al onze verwachtingen overtroffen. We blijven maar kijken zo mooi…